English

FESTIVALURI


Daca sunteti in cautarea unui moment artistic pentru un eveniment unic,
B WOW !!! by Claudia Stroe se dovedeste a fi un mare HIT.

Claudia Stroe B WOW !!! - Singurul spectacol din Romania de pe piata de profil, Magie si Baloane de sapun, un spectacol inovator si creativ, ce imbina toate efectele ce se pot realiza cu baloane de la sculpturi, Hand Made Bubble, Bubble Window, baloane de sapun cu fum, efecte de magie, levitatie, foam bubble, baloane gigant si curcubeu la simfonia baloanelor de sapun, spectacol pentru evenimente de toate dimensiunile de la petreceri la evenimente corporate.

Bubble artist CLAUDIA STROE combina divertismentul, arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea, culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun.

B WOW !!! - o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata, unde maiestria artistei va fi pusa la incercare astfel incat adevarate opere apar dintr-o lume de vis, fantastica aproape ireala.

B WOW !!! - spectacol pentru locatii indoor cu durata de 30 – 60 min recomandat pentru Festivaluri, Malluri, Teatru si alte evenimente culturale.

VIDEO Magic Bubble Show by Claudia Stroe :
https://www.youtube.com/watch?v=OAVLNO4fRiw