English

CLAUDIA STROE

Bubble artist & Magician Claudia Stroe – Finalista Romanii au Talent 2014 - GUINNESS WORLD RECORDS HOLDER


Claudia Stroe

Debutul meu artistic incepe in 1996 alaturi de Magicianul ROBERTINO, care-mi devine partener de scena si de viata. Lucrand impreuna am realizat multe spectacole de magie care ne-au purtat in jurul lumii timp de zece ani, in 2007 am revenit in tara si am pus bazele unei companii de evenimente pentru copii, www.baghetamagica.ro promovand spectacolul de magie in cadrul oricarui tip de eveniment.

Am inceput cu un efect cu baloane de sapun intr-un spectacol de magie si apoi mi-am dorit mai mult, mi-au trebuit cativa ani sa ajung la un rezultat, astfel incat in 2010 pentru prima data in Romania este prezentat in cadrul unui eveniment privat un spectacol cu baloane de sapun, iar in 2012 in cadrul Festivalului Magic Art Sibiu este prezentat in premiera nationala spectacolul Magic Bubble Show by Claudia Stroe, un spectacol grandios ce imbina toate efectele ce se pot realiza cu baloane de sapun de la sculpturi in baloane, efecte de magie cu baloane de sapun , Hand Made Bubble, Bubble Window, baloane cu fum, baloane gigant si curcubeu la simfonia baloanelor de sapun.

Imi plac efectele cu baloane, acestea fiind o provocare pentru ca nu este deloc simplu sa lucrezi cu ele, stim cu totii cat sunt de fragile si de sensibile , tocmai de aceea orice spectacol cu baloane este o provocare pentru mine si nu va fi niciodata un cliseu pentru ca niciodata nu voi sti cum va lucra solutia, dar de un singur lucru voi fi sigura si anume satisfactia de a vedea oameni, indiferent de varsta, cu chipuri de copil.

“Magic Bubble Show by Claudia Stroe“     “B WOW !!!”     “Bubblelandia“     Bubble Parade“ - sunt variante de spectacole in care imi place sa combin efecte spectaculoase de magie cu o lume fascinanta a Baloanelor de Sapun.

Efecte incredibile de levitatie, productii spectaculoase de porumbei, obiecte dansatoare vor concura cu adevarate opere sculptate in baloane de sapun.

Muzica, lumini, magie si baloane de sapun sunt doar cateva din ingredientele unui superb spectacol ce va incanta publicul indiferent de varsta – B WOW !!!

Spectacole cu baloane de sapun recomandate pentru Evenimente Corporate, Festivaluri, Mall-uri, Nunti, Aniversari, Trade Show, TV Show si alte evenimente culturale si sociale

Magic Bubble Show by Claudia Stroe