English

CORPORATE EVENTS

MAGIC BUBBLE SHOW by Claudia Stroe


Claudia Stroe – Singura artista din Romania ce combina efecte de magie cu sculptura in baloane de sapun, Finalista la Romanii au Talent 2014, ce stapaneste cu precizie cele mai delicate si mai efemere lucruri astfel incat reuseste sa puna in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun.

Claudia Stroe MBS - Un spectacol grandios cu Baloane de Sapun, un moment artistic de exceptie adecvat pentru orice Eveniment de Gala.

Daca vreti sa transformati evenimentul intr-o experienta de neuitat atunci rezerva Magic Bubble Show cel mai inovativ spectacol cu baloane de sapun, ocazie unica de a sarbatori realizarile si succesul companiei d-voastra oferind angajatilor , partenerilor sau colaboratorilor un spectacol memorabil.

Claudia Stroe, o artista cu o bogata experienta artistica va aduce un plus de culoare oricarui eveniment prezentand un spectacol plin de magie si efecte imposibile.

Muzica, lumini, magie si baloane de sapun sunt doar cateva din ingredientele unui superb spectacol ce va incanta publicul indiferent de varsta.

Rezerva acum Magic Bubble Show pentru un eveniment unic !

Spectacol cu durata intre 10 – 35 min recomandat pentru evenimente corporate, trade show indoor.

VIDEO Bubble Show pentru Corporate Events :
https://www.youtube.com/watch?v=-7QtrGIqo8s